10 Idei de Cadouri Pentru Crăciun

10 Idei de Cadouri Pentru Crăciun

patine cu rotile cadou de crăciun

O să începem prin a relata o întâmplare din copilăria mea din preajma sărbătorilor. Îmi amintesc faptul că se desfășura o emisiune la TV în preajma Crăciunului prin care puteai primi un cadou de la Moșul.

Condiția era să intri în direct cu Moș Crăciun și să îi comunici cadoul pe care ți-l doreșți. În emisiune era  expusă bicicleta visurilor mele din perioada aceea.

Fapt pentru care am sunat de nenumărate ori la numărul afișat, și am sperat că într-una din zile Moșul să îmi răspundă. Eram atât de entuziasmat și emoționat încât deja mă vedeam dând ture pe afară indiferent de vremea inoportună. În cele din urmă, nu am avut succes cu acea emisiune.

„Cadouri pentru copii”, „Cadoul potrivit pentru cei mici” etc. În primul rând, trebuie să ne gândim la benificiile care vin la pachet cu cadoul. Pornind de la această premisă, practicarea sportului este un plus major în dezvoltarea psihică și mentală a copiilor.

De aceea, recomandările vor roi în jurul activităților fizice. Fiind un prilej de a îi ține departe și de viață digitalizată și am pregătit o lista de 10 caduri cu care sigur nu o să dai greș. Să începem!

10 Idei de Cadouri Pentru Crăciun
Sursă: Pinterest

1. Patine cu Rotile

Aduc activități frumoase în familie, sunt super versatile, poți învața patinajul chiar și în casă, în garaj, în curte, în săli de sport, pentru a te pregăti pentru sezonul cald și te poți distra în orice împrejurare.

2. Biciclete

Poți crea un hobby de familie, sunt un prilej de a descoperi locurile frumoase ale orașului.

3. Badminton set – fileu / rachete

Este un joc clasic care se poate juca de către oricine, este și loc de competiție, mișcarea este asigurată, ușor de montat, perfect pentru o zi distractivă.

4. Trambulină

Este o altă variantă minunată pentru cei mici, recomandată chiar de la vârstă fragedă de 2 ani. Prinselea/ săriturile cu exhibițîi/ dansul, sunt câteva acțiuni ce se pot desfășura pe o trambulină.

5. Role

O porție serioasă de fitness, super practice – se pot pune cu ușurință în mașină sau pur și simplu într-un ghiozdan. Atât timp cât nu plouă sau ninge patinajul se poate practica la exterior.

6. Boxă Portabilă

Ideală pentru a pune muzică și de a da startul unui concurs de dans, o poți lua cu tine oriunde sau o poți înmână copilului, nu trebuie să fie o boxă super profesionistă, muzica sa fie astfel starea de bine vine la pachet.

7. Minge de fotbal rotativă tip disc

Practic este un disc plutitor cu bureți pe margine, perfect pentru exterior și pentru interior. Vis-a-vis de mingea tradițională aceasta rămâne la nivelul podelei, un lucru de luat în seamă.

8. Mingii

Orice variantă de minge este binevenită, poți alege o minge de colecție din sportul preferat al copilului sau un set tip coș și minge de baschet sau poartă și minge de fotbal, oricând o minge va reflecta bucuria în ochii copilului.

9. Patine cu Lamă

Sezonul rece este adecvat patinajului pe gheață, este sezonul deschiderii ringurilor de patinaj pe gheață. Muzica și ambientul din ring au fost întotdeauna prilej de relaxare si recreere.

10. Skateboard

Acum este mult mai ușor de practicat skateboard-ingul, plăcile fiind de diferite forme și lungimi. Se găsesc modele pentru toață lumea, copii și adulți, te ajută să schimbi plimbarea în familie într-o adevărată aventură.

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *