Totul despre Patinele cu Rotile Impala

Totul despre Patinele cu Rotile Impala

Pentru noi, cei care știu că vor să încerce patinajul pe rotile și să adopte acest mod de plimbare, mișcare și relaxare,  Brandul Impala a venit în întâmpinarea noastră cu aceste modele hybrid de patine cu rotile. Experții din domeniu recomandă modelele Impala ca fiind o alegere grozavă pentru cei la „început de drum”. De exemplu Heiden (fata din videoclipul Chet Faker – Gold), spune că roțile, platformele din aluminium și toe-stop-urile fixe le face „ideale pentru plimbare, pentru a învăța să patinezi și să capeți mișcările de bază ale dansului pe patine cu rotile”. Vom vorbi în alt articol despre acest fenomen numit „jam skating” – dansul pe patine cu rotile.

Patinele cu rotile Impala ne bucura astfel cu o varietate de culori și de design-uri stilate, si astfel putem patina confortabil și cu stil. Acum pe bune, cine nu ar vrea să arate bine la o plimbare?!

Din punct de vedere al fabricării, gheata este confecționată din materiale sintetice – VEGAN. Produsele în sine sunt aprobate de către organizația internațională PETA – People of the Ethical Treatment of Animals, fiind cea mai mare organizație la nivel mondial care se ocupă cu drepturile animalelor.

Ce rămâne de făcut?! Să creștem aceasta comunitate care să inspire la mișcare pe rotile, culoare și frumos.

Patinele cu Rotile ImpalaNu mai sta pe gânduri și alege modelul care ți se potrivește.

Be free, Be happy, Be Origami!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *