Cele Mai Râvnite Patine cu Rotile Create de Designeri

patine cu rotile create de designeri

Cele Mai Râvnite Patine cu Rotile Create de Designeri

Dacă ar fi să ne imaginăm cum s-au creat modelele patinelor cu rotile Impala… vedem un cazan uriaș (în genul desenelor Powerpuff girls – Cartoon Network rules, apropo, asta așa pentru cunoscători), unde s-a creat toată magia acestora.

S-au amestecat culori retro și pastelate, sclipici, flori, acadele, bezele, caramel, materiale holografice creând design-ul îndrăzneț și stilul minimalist. Este uimitor cât de plăcut este să fabulezi, ne oferă o paralelă a lumii reale în care putem fim creativi, liberi și visători. Să ne îndreptam atenția acum către modelele Marawa și Cynthia, două modele de patine cu rotile deosebite, cu particularități diferite. Acestea s-au creat în colaborare cu două artiste din lumea modei.

powerpuff girls pe patine cu rotile retro
© clipartmax.com

Marawa se identifică prin culorile “rose-gold” materialul strălucitor holografic și o căptușeală roz cu mici pictograme de efect.

Ooo da, să nu uitam de platforma rose și de „caramelo-rotilele”, cum le numim noi.

patine cu rotile impala gold

patine cu rotile marawa
patine cu rotile aurii


Cynthia merge în direcția spiritului liber al primăverii. Creează un model inspirat din natură, un amestec plăcut de culori și de flori


model cu patine cu rotile cynthia
model care poarta patine cu rotile cu model floral

Modelul floral se poate regăsi în rotile și pe șireturi. Cynthia Rowley este un brand global construit pe filozofia că moda trebuie să fie o aventură”, spune revista Vogue. Iată un citat tradus al artistei, bazat pe viziunea ei asupra modei: “Cynthia Rowley este un brand lider al stilului global modern, bazat pe filozofia faptului că moda trebuie să fie o aventură”. Toate modelele se remarcă prin unicitate și exclusivitate. Unele reprezintă curentul retro, altele oferă senzația de “all time summer”, pentru noi rămâne doar să ne bucurăm de ele.

Designers: Cynthia Rowley, Marawa

Be free, Be happy, Be Origami !


Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *