Comenzile vor fi procesate începând cu 20.09.2021. Acum livrăm și în Uniunea Europeană* Vezi Detalii

Despre Noi

Despre Origami Skates

Suntem o gașcă de prieteni, dornici de aventură, care au redescoperit dragostea pentru activităţile în aer liber și ne dorim să o raspandim în jurul nostru. Cu ocazia aceasta aducem în întampinarea voastră aceste produse minunate de la branduri de top, despre care putem spune ca sunt de o calitate superioară și potrivite pentru orice nivel de pregatire.

Astfel, noi promovăm produsele sportive pe roţi, o gamă aparte de patine cu rotile, role și skateboard-uri, care se deosebesc prin design-ul autentic și particularităţi.

Prin Origami Skates dorim să dăm o altă formă distracţiei, just take the trip, bucură-te, exprimă-te și traiește. Relaxează-te la o plimbare în aer liber, descoperă locurile frumoase din orașul tău, admiră natura, acceptă provocarile, dansează, fii tu însuţi, alegerea este a ta!

Valorile noastre: sport și energie – pasiune și dorinţă

  • Sport și energie – într-o atmosferă naturală și relaxantă ne putem bucura de activitate, bifând astfel și raţia zilnică de sport, departe de viaţa digitalizată.
  • Pasiune și dorinţă – ar trebui să renunţăm la ideea de zile și ore, oferind de fiecare dată atenţie clipei. Contează să ne alegem o pasiune, și oricare ar fi, puneţi accent pe non-conformism, spontaneitate și creativitate.

De ce Origami?

Origami este un simbol al fericirii,al longevităţii și al păcii universale.

Libertate în mișcare!