Livrare

Livrarea Produselor

Livrarea pentru comenzile de peste 300 lei este gratuită la nivel național și se face prin curier rapid. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei, taxa de livrare este de 20 lei.
Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-17:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-17:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Produsele noastre sunt realizate câteodată pe bază de comandă, ce face ca durata de producție și livrare să fie de până la 14 zile lucrătoare începând cu ziua procesării comenzii. Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua legătura cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

  • blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
  • căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
  • cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare, pandemii etcnerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Livrare în Uniunea Europeană

Livrarea gratuită nu se aplică pentru produsele livrate în afara României. Costurile livrării sunt după cum urmează:

  • Zona 2a (Slovacia): 180 RON
  • Zona 2b (Austria, Germania, Italia): 90 RON
  • Zona 3a (Croația, Danemarca, Estonia, Luxembourg, Slovenia, Letonia, Lituania): 210 RON
  • Zona 3b (Belgia, Cehia, Franța, Olanda, Spania): 120 RON
  • Zona 4 (Finlanda, Portugalia, Suedia): 250 RON