Modalități de Plată

Modalități de Plată

Modalitatile de plata se impart in trei categorii: plată online prin card bancar cu posibilitatea de a achita în 3 rate fără dobândă, plată prin transfer bancar și plată ramburs.
Plata online se realizează cu cardul pe site la plasarea comenzii, prin intermediul procesatorului de plăți EuPlătesc.

Pentru plata de tip ramburs se percepe o taxă de 5 RON, reprezentând taxa de transport a plății. Plata se face direct la curier și este suportată de către Cumpărător. În cazul unui retur aceasta taxă nu se va restitui.


Detaliere plată online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

În cazul optiunții de plată „Online prin card bancar” veți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.

 • Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 • „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!


Detaliere plată în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături (3 Rate)

Dupa ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

card maestro rate star bt

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 3 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple ca oricând:

 • Rate fără dobândă
 • Perioada de grație de până la 56 de zile
 • Comision zero la toate cumpărăturile
 • Plați sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

 • 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă
 • *8028  Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă
 • 0264.594.337  Apelabil din orice rețea, inclusiv international

Prin card de credit emis de BCR:

card rate bcr visa

E ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă și reduceri la comercianții parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website www.origamiskates.com și beneficiezi de oferta standard de rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată „Online prin card bancar”, introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlătesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei și tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

 • Aplică acum pe  www.bcr.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul „Card” și vei fi contactat de către un operator bancar sau
 • Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Prin card de credit emis de BRD Finance

banner rate brd

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viața direct din confortul casei tale, cu doar un click:

 • alegi produsele dorite
 • alegi opțiunea de plată  potrivită  nevoilor tale și plătești rapid și în deplina siguranță

Plată cu perioada de grație de până la 47 de zile :  0% dobândă pe parcursul perioadei de grație,  0% comision pentru tranzacția efectuată.
Plată în rate cu 0% dobândă, alegând  durata  de rambursare potrivită bugetului tău și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


Prin card de credit emis de Alpha Bank

banner rate alpha bank

Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil – Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;
 • Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor împarțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;
 • Flexibil – Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tau. Pe masură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
 • Accesibil – Ești liber să folosești oricând plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să platești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.

Prin card de credit emis de First Bank

carduri visa rate first bank

Anul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!

Plătește prin cardul tău de credit pe website www.origamiskates.com și poți beneficia de  3 rate fără dobândă!

Dacă ești posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Plătesc”.

Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:

 • Visa Franklin
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

 • Alegi opțiunea de plată „Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numărul de rate dorit

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” furnizat de Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contactează-ne la 021 303 69 69!


Start la cumpărături!